(Jornada 5) Estartit 3 - Barça 4

Gols de: Judith F.(2), Nere i Queralt
Lesionades: Marina
Article Web FCBarcelona:

El Femení Juvenil-Cadet va emportar-se una victòria molt valuosa en un partit molt dur on van haver de lluitar per endur-se el triomf. Les noies de Carlos Tregón es van enfrontar a un rival difícil que es va posar per davant en el marcador, i als 10 minuts de la primera part ja guanyava per 2-0. Tot i així, les blaugranes no van abaixar els braços i van remuntar el resultat abans del descans fins a marxar 2-2. A la represa, el Barça va sortir millor i va marcar dos gols més, però dues expulsions de les blaugranes, al minut 63 i al 73, van dificultar les coses a l’equip. Malgrat tot, les blaugranes van saber mantenir el resultat i van emportar-se els 3 punts. Els gols de la jornada van ser de Judith Fernández (2), Nerea i Queralt Torredeflot.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------