FCB Femení Cadet-Juvenil

(Temporada 2011-2012)

Si vols veure el blog d'aquesta temporada (2012-2013), clicka aquí


dissabte, 28 de gener del 2012

(Jornada 14) Vic 2 - Barça 4

Gols de: Judith, Núria (2) i Turmo
Lesionades: Cortés i Mireia
Article Web FCBarcelona:

El Femení Juvenil Cadet es va enfrontar al tercer classificat de la taula en un camp en estat irregular, però, tot i això, les blaugranes van aconseguir emportar-se la victòria. En la primera part el partit va estar més disputat, i les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés van tenir alguna oportunitat d’avançar-se en el marcador, fins que Núria Garrote va signar el 0-1 en els darrers minuts d’aquest primer temps. Als pocs minuts de la segona part, Núria va tornar a anotar en una bona jugada, i a partir d’aquí el domini va ser del Barça. Les blaugranes van aturar un penal en contra, i Marta Turmo i Judith Fernández van marcar els altres dos gols de la jornada.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

divendres, 27 de gener del 2012

La Balón de Oro femenina jugará contra el Barça el jueves 02/02/12 19 h. Mini Estadi


El equipo de fútbol femenino INAK Kobe Leonessa, campeón de su país, empieza este lunes una estancia de preparación en Barcelona hasta el próximo 7 de febrero

Homare Sawa, reciente FIFA World Player 2011 ReutersEl equipo japonés, para el que juega Homare Sawa, reciente FIFA World Player 2011, disputará un partido contra el equipo femenino del FC Barcelona, actual líder de la Superliga. Este amistoso, que se disputará en el Miniestadi el jueves día 2 (19.30 horas), será retransmitido en directo por Barça TV y también se podrá seguir en 'streaming' en el canal de Youtube del Club.
El partido se disputará en homenaje a las víctimas del tsunami del pasado mes de marzo en Japón. Todas las jugadoras firmarán las camisetas con que disputarán el partido, las cuales serán subastadas posteriormente en Tokyo.

dissabte, 21 de gener del 2012

(Jornada 13) Barça 6 - Santpedor 0

Gols de: Alba, Nere, Núria, Pili i Queralt (2)
Lesionades: Cortés i Mireia
Baixa: Ana Alcocer

Article Web FCBarcelona:

Victòria aclaparadora de les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Femení Juvenil Cadet es va enfrontar al cuer de la classificació, el Santpedor, i va dominar des de l’inici fins al final del matx. Les blaugranes van gaudir de nombroses ocasions al llarg del partit, i van marxar al descans guanyant per 3-0 amb els gols d’Alba Franco, Nuria i Pilar. Al segon temps, el Barça va continuar executant un gran joc que va deixar sense possibilitats a l’equip visitant, i va acabar d’arrodonir el resultat amb tres gols més, un de Nerea i dos de Queralt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dimarts, 17 de gener del 2012

dissabte, 14 de gener del 2012

(Jornada 12) La Roca 1 - Barça 4

Gols de: Judith, Pili, Queralt i Rivero.
Lesionades: Cortés, Marina i Mireia