(Jornada 14) Vic 2 - Barça 4

Gols de: Judith, Núria (2) i Turmo
Lesionades: Cortés i Mireia
Article Web FCBarcelona:

El Femení Juvenil Cadet es va enfrontar al tercer classificat de la taula en un camp en estat irregular, però, tot i això, les blaugranes van aconseguir emportar-se la victòria. En la primera part el partit va estar més disputat, i les noies de Carlos Tregón i Jordi Garcés van tenir alguna oportunitat d’avançar-se en el marcador, fins que Núria Garrote va signar el 0-1 en els darrers minuts d’aquest primer temps. Als pocs minuts de la segona part, Núria va tornar a anotar en una bona jugada, i a partir d’aquí el domini va ser del Barça. Les blaugranes van aturar un penal en contra, i Marta Turmo i Judith Fernández van marcar els altres dos gols de la jornada.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------