(Semifinal Copa Catalunya) Espanyol 0 - Barça 2

Gols de:  Alba i Armengol
Si vols veure més fotos del partit, clicka aquí
Article Web FCBarcelona:

Les noies de Carlos Tregón s’han classificat per a la final del Campionat de Catalunya després d’imposar-se per 0-2 a l’Espanyol. La primera part ha estat molt disputada, amb molta tensió entre els dos conjunts i amb poques ocasions de gol. Així ha arribat el descans i, amb ell, les forces i l’energia necessària per aconseguir la victòria. Durant la segona part, les blaugranes han buscat espais en el terreny de joc i s’han trobat més a gust en el partit. Una bona prova d’això han estat les múltiples ocasions que han generat i els dos gols anotats. El primer ha arribat gràcies a una bona combinació de les blaugranes, que ha finalitzat amb un potent xut d’Alba Franco que la portera perica no ha pogut aturar. La segona diana ha estat de Carla Armengol. El treball que s’ha fet durant el partit, doncs, ha donat els seus resultats, i gràcies a això les blaugranes han pogut passar a la final.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------