Gols de: Alba i Judit Rivero
Lesionades: Laia, Marina i Pilar
D.F: Nerea
Article Web FCBarcelona:

El Barça de Carlos Tregón i Jordi Garcés va cedir el primer empat de la temporada que no fa perillar la seva primera posició en la classificació. Les jugadores blaugrana van començar amb empenta guanyant gràcies a un gol matiner d’Alba Franco, però l’adversari va empatar minuts abans del descans, tot i el domini barcelonista. En l’inici d’una segona meitat més disputada, Judit Rivero va culminar una magnífica paret amb Queralt per fer el 2-1. Finalment, quan faltaven set minuts per a l’acabament del partit, una errada en la defensa culer va permetre la Penya Blanc Blava la Roca igualar el matx.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------